Projekt digitalisering

Projektfunktionen beskæftiger sig med projekter – som typisk kan være svære at overskue. Projekter som kan indeholde mange variable og mange forskellige personer – som alle bidrager til projektet, men som også kan fordyrer et projekt, hvis det ikke styres stramt.

For at kunne styre projekterne har virksomheden typisk behov for troværdige opdaterede data. Det tager ofte tid at finde og samle disse data – at få overblikket.
I dag bruger I sikkert rigtig mange ressourcer på at trække de rigtige data ud af jeres ERP løsning, for at vurdere om projekterne holder sig indenfor rammerne, om de stadig er rentable, eller om der skal korrigeres m.v. Mange virksomheder bruger hver måned mange timer på opgaven – med risiko for menneskelige fejl.
Du kan automatisere mange af dine rapporter/udtræk. Den direkte forbindelse til Dynamics NAV fjerner behovet for den ofte fejlbehæftede og tidskrævende manuelle måde at lave rapporter på.

Funktioner og arbejdsgange du kan digitalisere i projektafdelingen

 • Forkalkulation

  Overhold deadlines og opnå en god projektøkonomi med en god forkalkulation.

 • Budgettering

  Få overblik over hvornår de forskellige materialer skal bruges.

 • Revurdering af budget

  Eventuelle ændringer til budgettet indberettes – og budgettet justeres, så det hele tiden er den opdaterede projektøkonomi, der styres ud fra.

 • Beregning af færdiggørelsesgrad

  Få overblik over, hvor langt du er kommet med de enkelte projekter og om det har indflydelse på projektøkonomien.

 • Tidsregistrering

  Foretag tidsregistrering på selve projektet – og få overblik over timeforbruget og dermed den samlede projektøkonomi. Skal du revurdere noget inden det næste projekt ?

 • Planlægning af ressourcer

  Hold styr på, hvilke ressourcer der bliver brugt hvor og hvor meget – få overblik.

 • Godkendelse af timeregistrering

  Få overblik over, om de rapporterede timer er godkendt eller om der skal korrigeres inden timerne bruges videre i virksomheden.

Skal vi også hjælpe dig i gang med digitaliseringen i din virksomhed?

Skriv til os, så ringer vi til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus