Skal du med på Directions EMEA 2017?


Alle medarbejdere hos Vektus bliver inviteret med på Directions EMEA 2017 i Spanien.

Vil du:

  • være med helt fremme med den nyeste Dynamics NAV teknologi
  • med på en fantastisk tur, som med sikkerhed udvider din faglige horisont
  • fastholde og øge dine faglige kompetencer og chancer for de spændende opgaver og job – også i fremtiden
  • udfordres og være en del af branchens faglige spydspids og et unikt fællesskab

Bliv en del af én af branchens faglige spydspidser

Vektus sætter standardfunktionaliteten i Dynamics NAV øverst på dagsordenen. Vi samler, afprøver og analyserer konstant viden om standardmodulerne i Dynamics NAV – vi ønsker at blive ved med at være en af branchens faglige spydspidser. Det kræver, at vi hele tiden holder os opdateret med den nyeste viden indenfor standard Dynamics NAV.

Det betyder også, at vores medarbejdere ikke hænger fast i gamle løsninger, baseret på gammel teknologi – med fare for at blive hægtet af. Vores medarbejdere har muligheden for at arbejde med den nyeste teknologi fra Microsoft. Derfor giver det god mening, at vi alle sammen igen i år tager på Directions EMEA – som afholdes i oktober i Spanien.


Direction 2017: Vidensdeling, networking og ny teknologi

Directions 2017 er en unik mulighed for at holde sig up to date med det nyeste. Det er en uafhængig konference for Microsoft Dynamics Partnere. Konferencen samler over 2000 deltagere fra det meste af Europa til vidensdeling, networking og ikke mindst præsentation af ny teknologi. Konferencen er måske nok DEN vigtigste Dynamics konference i Europa.


Vil du med på holdet – og med til Directions 2017?

Eller vil du bare gerne høre mere om Vektus – virksomheden og holdet. Høre om det måske er en arbejdsplads for dig? Så skriv helt uforpligtende til Rasmus Toft på rto@vektus.dk eller send en sms på 31 31 38 07, så ringer han og tager en uformel snak med dig.