Dynamics 365 Business Central

 • Fremtidens ERP system

  Dynamics 365 Business Central cloud

 

Fra Dynamics NAV til Dynamics 365 Business Central cloud

Se hvad Dynamics 365 Business Central cloud kan gøre for din forretning

 

Dynamics 365 Business Central Cloud er fremtidens ERP system

 • Den mest fleksible ERP løsning til virksomheder

 • Indeholder 80% af de funktioner danske virksomheder har behov for

 • Undgå tilretninger og specialudvikling. Med Apps kan du meget nemmere finde og integrere løsninger og funktioner, som ikke er en del af standardløsningen

 • Hurtigere implementering

 • Bedre skaleringsmuligheder

 • Automatisk opdatering til nyeste version

 • Stærk integration til Office 365 (Outlook, Excel m.fl.)

Dynamics 365 Business Central er en del af Dynamics 365. En ERP løsning, som giver mindre- og mellemstore virksomheder fleksibilitet, og mulighed for at flytte sikkert over på en skybaseret løsning.

Business Central er Microsofts bud på et fremtidsorienteret forretningssystem. Det rummer en lang række spændende bud på en ny måde at arbejde – og samarbejde på. Business Central er et værktøj som forbinder de enkelt områder, og skaber vækst i din virksomhed.

Og der er ingen tvivl om, at Microsoft fokuserer på cloud-teknologien. Det er her, de lægger alle deres kræfter.

Business Central cloud er en ny måde at arbejde på. Med Business Central arbejder man i en meget intuitiv brugergrænseflade, hvor der er fokus på at forbedre brugeroplevelsen – og på at arbejde mere proaktivt.

Men hvad sker der så med den gamle NAV ?

Eftersom Business Central er den nye udgave og videreførelsen af Dynamics NAV, så stopper supporten af Dynamics NAV indenfor den nærmeste fremtid. Microsoft fokuserer på Business Central – specielt cloud versionen. Du kan naturligvis stadig godt benytte din NAV, så længe du har lyst. Men fordi Microsoft stopper supporten giver det god mening at overveje at opgradere til Business Central.

Business Central cloud – holder dig automatisk opdateret

Business Central er tænkt som en cloudbaseret løsning, men fås dog også som en on-premises løsning.

Cloud-løsningen opdateres automatisk, hvilket sikrer at du ikke ender med at sidde med et gammelt forældet system.

Dynamics 365 Business Central

Men er Business Central cloud svaret på alt?

Virksomheder er jo forskellige – og det kan jo godt være at lige netop din virksomhed har specielle behov eller løsninger, som  kræver en on-premises løsning. Når vi rådgiver vores kunder, tager vi altid udgangspunkt i kundens behov. Vi forsøger aldrig at få kunden til at passe ind i “færdige branchløsninger”. Hos os får du samtidig et ærligt svar på, hvad der skal til – og hvilke konsekvenser det har, når du vælger platform til din næste løsning.

Vi udvikler ikke selvbranchespecifikke apps, som vi skal have solgt. Derfor kan vi fortælle dig ærligt om fordele og ulemper ved cloud og on premises – og om hvilke forskellige kombinationer af apps, du med fordel kan vælge.

Vil du vide mere om dine muligheder med Business Central cloud, og hvordan du kan få en løsning, som passer præcis til din virksomhed, så skriv eller ring til os på tlf. 5353 2020.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus