Dynamics NAV 2018

En velkendt afprøvet løsning

Dynamics NAV 2018 er en velkendt løsning – og så alligevel ikke. Dynamics NAV 2018 er bygget på en forbedret platform med den nyeste teknologi. Nye funktioner er tilføjet – og eksisterende er gjort endnu bedre.

Dynamics NAV 2018 bygger på den funktionalitet, vi kender fra Dynamics NAV 2017, men indeholder derudover en række nye funktioner og muligheder, som alle har fokus på at gøre arbejdsprocesserne endnu mere brugervenlige – og glidende.

BEMÆRK: den 30. april 2019 er sidste mulighed for at købe en Dynamics NAV licens. Herefter anbefaler vi – hvis du er en mindre virksomhed – at du lejer din Dynamics 365 Business Central – gennem en af vores pakkeløsninger.


Dynamics NAV 2018Ny funktionalitet

Blot for at nævne nogle få:

  • Bedre og mere enkel brugergrænseflade
  • Bedre mulighed for at den enkelte medarbejder selv kan tilrette både skærmbilleder, opgavelister og processer
  • Bedre integration og udnyttelse af Power BI
  • Bedre integration med Dynamics 365 for Sales (tidligere Dynamics CRM)
  • Billedgenkendelse (f.eks. billeder af varer og medarbejdere)
  • Webklient – bedre browseroplevelse
  • Mulighed for at udlæse data til Excel for redigering, og herefter returnere dem til Dynamics NAV
  • Prækonfigurerede Excel rapporter

Herudover kommer Dynamics NAV 2018 også som cloududgave. Det betyder, at du kan vælge at afvikle Dynamics NAV 2018 i ”skyen” – med alle de fordele og den fleksibilitet det giver. Du kan også beholde den på egen server. Det er helt op til dig.


Dynamics NAV 2018Klar til fremtiden

Men vigtigst af alt, så er Dynamics NAV 2018 gjort klar til fremtiden.

Med Dynamics NAV 2018 får du en fremtidsorienteret virksomhedsløsning, som kan udvikle sig med din virksomhed og markedet. Du får en platform, som gør det nemmere at komme videre til Dynamics 365 – når virksomheden er klar til det. Tilpasninger kan lægges som Extensions og løsningen er forberedt til skyen.

Dynamics NAV 2018 er for dig, der ønsker endnu mere fleksibilitet, mobilitet og øget samarbejde. Men som samtidig ønsker en stabil, velkendt løsning – med fremtidsperspektiv.

Skal vi også hjælpe dig i gang?

Vi arbejder med med mange forskellige Dynamics NAV 2018 projekter i vidt forskellige virksomheder, og vi er derfor godt klædt på til også at hjælpe din virksomhed sikkert i gang med processen. Skriv til os, så ringer vi til dig, så hurtigt som muligt.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnr.

Firma

Emne

Din besked

* Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

Hvis du vil have yderligere information om Dynamics NAV – så besøg Microsofts egen hjemmeside