Få det optimale ud af din løsning med en Dynamics NAV konsulent, som kender standarderne

En dygtig Dynamics NAV konsulent er ikke kun en Navision konsulent, der rådgiver dig om, hvilken vej du skal vælge. En erfaren Dynamics NAV konsulent er i lige så høj grad en Navision konsulent, der rådgiver om, hvilken vej du ikke skal gå.

Vektus tror på at langt de fleste virksomheder er bedst stillet med løsninger, der baserer sig på standardløsninger evt. kombineret med horisontale tillægsløsninger fra stabile efterprøvede og velkonsoliderede producenter. Samtidig er det vores erfaring, at langt de fleste kunders behov dækkes af den funktionalitet, der ligger i standardløsningerne.

Se hvordan du kan arbejde smartere med Dynamics NAV 2017

Der er flere fordele ved at bruge funktionaliteten i standardsystemerne fremfor at benytte sig af specialudvikling:

  • Der er mange om at betale udviklingsomkostningerne
  • Der er mange til at teste systemerne
  • Der er mange, der kan supporterer systemerne
  • Løsningerne bliver opdateret løbende – og med større frekvens end specialløsninger
  • Du er som kunde ikke bundet til én bestemt leverandør

Dynamics NAV konsulenter med omfattende erfaring

For at få det optimale ud af standardsystemerne og den omfattende funktionalitet de rummer, er det helt essentielt, at de Dynamics NAV konsulenter, du arbejder sammen med, kender standardsystemerne helt ud i hjørnerne.

Kun hvis din Navision konsulent kender muligheder indenfor både funktionalitet og teknologi i Dynamics NAV, kan du være sikker på, at du får det fulde udbytte af din løsning, og dermed den bedste rådgivning.

Se her hvorfor Dynamics 365 er første skridt mod næste generation af intelligente forretningssystemer – i skyen!

Vektus erfarne Navision konsulenter kan hjælpe dig, så din standardløsning understøtter arbejdsgangene i din virksomheden. Det betyder, at du kan undgå unødvendige tilpasninger og specialudviklinger af standardsystemet, samtidig med at du bevarer din fleksibilitet og leverandøruafhængighed.

Hos Vektus har vores Navision konsulenter i gennemsnit 20 års erfaring med Dynamics NAV og indgående viden om, hvordan man nemmeste kommer fra en Navision, XAL og C5 løsninger til Dynamics NAV.

Mangler du en erfaren Dynamics NAV konsulent eller leder du efter en? – så ring eller skriv til os