Kom med til et af vores populære Dynamics NAV seminar om de mange forskellige muligheder Dynamics NAV indeholder. Vi afholder løbende korte Dynamics NAV seminar (Navision seminar). Vores Dynamics NAV seminar varer typisk 2 timer, og er placeret enten som morgenseminar eller som gå-hjem-seminar.

Sidder du i dag med udfordringer, problemstillinger eller irritationer over manglende funktioner i Dynamics NAV, vil du som deltager på vores Dynamics NAV Seminar / Navision seminar blive både inspireret og blive præsenteret for løsningsmuligheder, du måske ikke var klar over fandtes i Dynamics NAV.

Vores Dynamics NAV seminar tager altid udgangspunkt i brugernes hverdag og de udfordringer, som I sidder med i dagligdagen.

Hvert af vores Dynamics NAV seminar har et afgrænset overskueligt emne, som du på to timer får brugbar håndgribelig viden om. Viden du kan gå hjem og bruge i dit daglige arbejde.

For specifik dato – tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på LinkedIn. Her annoncerer vi alle vores Dynamics NAV seminar.

Se også vores aktivitetskalender

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev HER

Se vores LinkedIn Profil

 

Eller Skriv til os

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnr.

Firma

Emne

Din besked