ERP system

Hvad er et ERP system

ERP står for Enterprise Resource Planning og er betegnelsen for en samlet løsning, der håndterer størstedelen af en virksomheds funktionelle områder. Et system som integrerer alle virksomhedens funktioner, som f.eks. ordrebehandling, salg, indkøb, lagerstyring og økonomi. Microsoft Dynamics 365 Business Central er et af de mest kendte ERP systemer på markedet. Det er samtidig Microsofts sidste skud på stammen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central – et moderne fremtidssikret ERP system

C5- Navision – Dynamics NAV – og nu Dynamics 365 Business Central

Microsoft har – og har haft – flere forskellige ERP systemer, herunder bl.a. Dynamics NAV – som nogle stadigvæk kalder Navision samt Dynamics AX, som er en videreudvikling af de tidligere C5, XAL, Navision og Axapta.

ERP systemet C5 supporteres ikke længere af Microsoft, og Microsofts ERP system Dynamics NAV udfases også langsomt over de næste par år. Fra den 31. marts 2019 – kan du ikke længere købe en Dynamics NAV 2018 licens. I stedet træder Dynamics 365 Business Central – et ERP system, som er en integreret del af Dynamics 365.

Dynamics 365 Business Central er en videreudvikling af det gamle Dynamics NAV. ERP systemet indeholder alle de velkendte funktioner  – og en masse nye.

konverter til Dynamics 365 Business Central

Med et Navision / 365 Business Central får du et ERP system i en samlet integreret platform – som hjælper dig med at holde styr på din virksomheds forretningskritiske data og alle virksomhedens forretningstransaktioner.

Samlet set får du med Business Central /Navision et ERP system , som hjælper dig med at styre din forretning. Med Dynamics 365 Business Central er mange af funktionerne tilmeld rykket ud i “skyen”, og arbejdet kan i fremtiden foregår præcis der, hvor den enkelt medarbejder befinder sig.

Du kan stadigvæk vælge at få ERP systemet på din egen server – hvis du foretrækker det.

Dynamics NAV / 365 indeholder bl.a.:

 • Et finansmodul

 • Et CRM modul til håndtering af salgs- og marketingaktiviter

 • Et produktionsmodul, som kan hjælpe dig med at holde styr på produktionen

 • Et sagsmodul, som kan hjælpe dig med at holde styr på ressourcerne

 Ældre udgave af Navision

Sidder du med en ældre udgave af C5 eller ERP system Navision, så ring til os på 53 53 20 20, så kan vi hjælpe dig med en gnidningsfri overgang til et nyere og mere opdatereret Navision ERP system, som supporteres af Microsoft.

Navision/365 Business Central er nem at bruge og tilpasse, og kan skræddersys til din virksomheds særlige behov. Så har du specielle tilpasninger og justeringer i dit nuværende og ældre ERP Navision system, så ring til os, så finder vi ud af, hvordan du med en ny standard Business Central løsning kan få dækket de samme behov.

Kom i gang med Dynamics 365 Business Central

Lad os hjælpe dig

Skriv til os – så kontakter vi dig, så hurtigt som muligt.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus