ERP system

Hvad er et ERP system

ERP står for Enterprise Resource Planning og er betegnelsen for en samlet løsning, der håndterer størstedelen af en virksomheds funktionelle områder. Et system som integrerer alle virksomhedens funktioner, som f.eks. ordrebehandling, salg, indkøb, lagerstyring og økonomi. Microsoft ERP system er et af de meste kendte ERP systemer.

Microsoft ERP system

Microsoft har – og har haft – flere forskellige ERP systemer, herunder bl.a. Dynamics NAV – som nogle kalder Dynamics Navision & Dynamics AX, som er en videreudvikling af de tidligere C5, XAL, Navision og Axapta. ERP system C5 supporteres ikke længere fra Microsoft, så mange kunder vælger i dag at gå over på en NAV løsning i stedet.

Dynamics NAV er et moderne fremtidssikret ERP system, som bygger videre på en solid kendt platform, nemlig Navision, og tilføjer en række elementer, som f.eks. service, CRM, avanceret lager og produktion.

Med et Dynamics NAV system får du et system i en samlet integreret platform – som hjælper dig med at holde styr på din virksomheds forretningskritiske data og alle virksomhedens forretningstransaktioner.

Dynamics NAV indeholder bl.a. et finansmodul, et CRM modul til håndtering af salgs- og marketingaktiviter, et produktion modul, som kan hjælpe dig med at holde styr på produktionen og et sagsmodul, som kan hjælpe dig med at holde styr på ressourcerne. Samlet set får du med Microsoft NAV et ERP system , som hjælper dig med at styre din forretning.

Ældre udgave af et ERP system Navision

Sidder du med en ældre udgave af C5 eller ERP system Navision, så ring til os, så kan vi med garanti hjælpe dig med en gnidningsfri overgang til et nyere og mere opdatreret Navision ERP system, som supporteres af Microsoft.

Sådan kommer du gratis fra en c5 til Microsoft NAV

Dynamics NAV er nem at bruge og tilpasse, og kan skræddersyes til din virksomheds særlige behov. Så har du specielle tilpasninger og justeringer i dit nuværende ældre ERP Navision system, så ring til os, så finder vi ud af, hvordan du med en ny standard Dynamics NAV løsning kan få dækket de samme behov.