Forretningskonsulent Business Central – Aarhus

Forretningskonsulent til konsulenthus i vækst – Aarhus

Er du en erfaren forretningskonsulent med kendskab til Business Central og forretningsprocesser? Og har du lyst til at arbejde med cloud-løsninger?

Om Vektus

Vektus er et vækstorienteret konsulenthus fra 2013 i stærk udvikling. Vi sælger konsulentydelser til implementering, optimering og drift af Microsoft Dynamics 365 Business Central – med fokus på cloud-teknologien.

Vi blev Børsens Gazelle i både 2017 og 2018, og ifølge Computerworld var vi det 20. bedste IT-konsulenthus i Danmark i 2019 og det 13. bedste i 2020.

Vi prioriterer vores konsulenters faglige udvikling højt. Med systematisk vidensdeling bliver både den enkelte konsulent og teamet fagligt stærkere. Derfor er vidensdeling i dag en del af vores strategi, og lagt i helt faste rammer.

Vi er i dag 28 medarbejdere fordelt på kontorerne i Måløv og Aarhus.

Stillingen som forretningskonsulent er med base i Aarhus.

Vi søger

Til kontoret i Aarhus søger vi en dygtig forretningskonsulent med flere års erfaring og et indgående kendskab til forretningsprocesser, herunder specielt logistikken og vareflowet i en handelsvirksomhed.

Som konsulent bliver du en del af teamet omkring de større projekter/kunder. En vigtig del af opgaven bliver at rådgive og hjælpe kunderne med den digitale transformation, herunder skiftet til cloud-løsninger. Vi søger derfor en konsulent, som trives med direkte kundekontakt, og som har lyst til at arbejde med behovsafdækning, procesanalyse, løsningsdesign, implementering og udrulning – i tæt samarbejde med både beslutningstagere og de daglige brugere af systemerne.

Alle vores løsninger bygger i høj grad på anvendelse af standardfunktionaliteten i Dynamics 365 Business Central, kombineret med apps fra etablerede produkthuse – hos os oftest implementeret som cloud-løsninger.  Vi arbejder, så vidt det er muligt, agilt i en dynamisk proces. Vi søger derfor en konsulent, der trives med den dynamiske og agile arbejdsmetode – men som samtidig er i stand til at bevare overblikket over komplekse opgaver og løsninger.

Din profil

 • Mindst 3 års erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central /Dynamics NAV som konsulent.
 • Cand.Merc., Cand.Merc.Dat., Cand.IT, ingeniør eller lignende med en god forretningsforståelse.
 • Du trives med direkte kundekontakt, og kan tale med både beslutningstagere og brugere.
 • Du er ikke systemudvikler, men du har teknisk indsigt og kender teknologiens muligheder og begrænsninger.
 • Du må gerne kunne kode – men det er ikke et krav.
 • Du er ærlig, ansvarsfuld og proaktiv i din tilgang til opgaverne.
 • Du arbejder struktureret og har et godt overblik.
 • Du er en empatisk holdspiller med en serviceminded indstilling, og er god til at kommunikere.
 • Du er positiv og har humor.

Du får

 • Du får et job, som du selv kan være med til at påvirke udviklingen af i takt med virksomhedens videre vækst og dine kvalifikationer.
 • Du får et spændende, udviklende job, der udfordrer dine faglige kompetencer.
 • Du får et job, hvor du sikrer dit fremtidige faglige niveau. Hos os arbejder du både med den nyeste teknologi – herunder cloud-løsninger - og du bliver en del af vores ”Vidensdeling”. Vi har sat vidensdeling i system, hvilket betyder, at alle konsulenter mødes hver 14. dag til ”Vidensdeling”, så du bliver endnu bedre og stærkere rent fagligt.
 • Du får et job med frihed under ansvar i en virksomhed med en åben og ærlig omgangstone.
 • Du får direkte kundekontakt – og kommer tæt på beslutningsprocesserne.
 • Du bliver en del af et uformelt – men meget ambitiøst – team i en virksomhed med en sund økonomi og sunde vækstplaner.
 • Du får en attraktiv lønpakke, der forhandles ud fra dine kvalifikationer.

Ansøgning

Kan du se dig selv som vores nye forretningskonsulent, så send en ansøgning til os så hurtigt som muligt. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rette profil!

Du søger stillingen ved at sende dit CV til job@vektus.dk mærket ”Forretningskonsulent – Aarhus”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Rasmus Toft på tlf. 31 31 38 07 / rto@vektus.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Copyright © 2018 Vektus