Konverter din nuværende ERP løsning

Konverter din nuværende ERP løsning til Dynamics 365 Business Central

Kommer du fra en helt anden ERP løsning end Microsoft NAV, som f.eks. C5, XAL, AX, E-conomics eller Visma, har du mulighed for at komme direkte over på Dynamics 365 Business Central.

I forbindelse med en konvertering hjælper vi dig med både implementering, opsætning, undervisning og support. Vi rådgiver dig om optimering og digitalisering af forretningsprocesser og arbejdsfunktioner, så du får mest muligt ud af din nye ERP løsning.

Dynamics 365 Business Central er Microsofts nyeste ERP løsning. Det er en fremtidssikret løsning, fleksibel og brugervenlig. En løsning som kan tilpasses og udvides præcis, så den passer til dit behov. Dynamics 365 Business Central indeholder også en lang række funktioner, som hjælper virksomheder i gang med digitaliseringen.

konverter til Dynamics 365 Business Central

Fordelen ved at konvertere til Dynamics 365 Business Central er, at du får en økonomiløsning, der samler din forretning, du har altid den nyeste version, integration til Office 365 og en fleksibilitet, der gør, at du kan arbejde og tilgå data, uanset hvor du befinder dig. En fremtidssikret løsning der udvikler sig i takt med din forretning.

Som ny Dynamics bruger


Du kan vælge om din løsning skal ligge i skyen eller om du selv vil hoste den.

Vælger du at leje din løsning – og have den i skyen, kan du komme i gang uden de store investeringer. Du vil kun skulle betale et månedlige abonnement for det antal navngive brugere, du har behov for.

Vælger du at købe din løsning og selv hoste den, kræver det en engangsinvestering i det antal licenser, du skal bruge – og efterfølgende en årlig opgraderingsafgift.

Skal vi også hjælpe dig?

Skriv til os. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus