Forretningskonsulent til konsulenthus i vækst – Måløv

Erfaren Business Central forretningskonsulent


Har du et solidt kendskab til Business Central og forretningsprocesser? Og har du lyst til at arbejde i ét af de mest erfarne og ambitiøse Business Central konsulenthuse i Danmark, som er længst fremme med implementering af cloud-løsning hos deres kunder*?

Så søger vi lige nu til kontoret i Måløv en dygtig forretningskonsulent.


Hvad kan du forvente hos Vektus?

Vektus er et vækstorienteret konsulenthus i stærk udvikling. Vi sælger konsulentydelser til implementering, optimering og drift af Microsoft Dynamics 365 Business Central – med fokus på cloud-teknologien.

Du kommer til at arbejde med løsninger bygget på en fremtidssikret teknologi

Alle vores løsninger er udviklet og sammensat med udgangspunkt i Business Centrals standardkomponenter – tilsat forhandleruafhængige apps. Det betyder, at du kan rådgive kunderne uvildigt, og ikke bliver låst fast i systemer og løsninger, som bliver forældet.

Du bliver en del af et erfarent team

Hos os får du kolleger med solid erfaring. Du bliver en del af en kultur, hvor vi spiller hinanden bedre, en kultur hvor vi både hjælper og udfordrer hinanden. Med både systematisk vidensdeling og et tæt samarbejde på de forskellige projekter, er det ikke bare noget vi siger, men noget som vi rent faktisk gør.

Vi blev Børsens Gazelle i både 2017 og 2018, og ifølge Computerworld var vi det 20. bedste IT-konsulenthus i Danmark i 2019 og det 13. bedste i 2020.

Samtidig er vi ét af de konsulenthuse i Danmark, der er længst fremme med implementering af cloud-løsning hos vores kunder. Vi har 2 år i træk fået prisen, som den leverandør, der har flyttet flest af vores kunder over på cloud*.

Vi er i dag 32 medarbejdere fordelt på kontorerne i Måløv og Aarhus.

*Prisen er uddelt af QBS Nordic – én af de største distributører af Microsoft Business Central i norden.

Vi sætter pris på dine kompetencer

Vi sætter pris på dine kompetencer og ved, at vi alle arbejder forskelligt. Det betyder, at du får stor indflydelse på, hvordan du bedst bruger og udvikler dine kompetencer.

En del af opgaven bliver at rådgive og hjælpe kunderne med den digitale transformation, herunder skiftet til cloud-løsninger. Vi søger derfor en konsulent, som trives med direkte kundekontakt, som kan arbejde både selvstændigt og i teams. Du skal samtidig trives med den dynamiske og agile arbejdsmetode og selv kunne styre et projekt.

Din profil

  • Mindst 5 års erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central /Dynamics NAV som konsulent.
  • Erfaring med projekt- og forretningsprocesser.
  • Du trives med direkte kundekontakt, og kan tale med både beslutningstagere og brugere.
  • Du er ikke systemudvikler, men du har teknisk indsigt og kender teknologiens muligheder og begrænsninger.

Du får

  • Du får et job, som du selv kan være med til at påvirke indholdet og udviklingen af i takt med virksomhedens videre vækst og dine kompetencer.
  • Du får et job, hvor du sikrer dit fremtidige faglige niveau. Hos os arbejder du både med den nyeste teknologi – herunder cloud-løsninger - og du bliver en del af vores Vidensdeling. Vi har sat vidensdeling i system, hvilket betyder, at alle konsulenter mødes hver 14. dag til Vidensdeling, så du bliver endnu bedre og stærkere rent fagligt.
  • Du får et job med frihed under ansvar i en virksomhed med en åben og ærlig omgangstone.
  • Du får direkte kundekontakt – og kommer tæt på beslutningsprocesserne.
  • Du bliver en del af et uformelt – men meget ambitiøst – team i en virksomhed med en sund økonomi og sunde vækstplaner.
  • Du får en attraktiv lønpakke, der forhandles ud fra dine kvalifikationer.

Ansøgning

Kan du se dig selv som vores nye forretningskonsulent, så send en ansøgning til os så hurtigt som muligt. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rette profil!

Du søger stillingen via pro2match hjememside – HER. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lone Keller fra pro2match på mobil: 2230 4684..

Vi glæder os til at høre fra dig!

Copyright © 2022 Vektus