Forretningskonsulent til konsulenthus i vækst

Erfaren Business Central forretningskonsulent

Produktion og logistik


Har du et solidt kendskab til Business Central og forretningsprocesserne specielt indenfor produktion og logistik? Og har du lyst til at arbejde i ét af de konsulenthuse i Danmark, som er længst fremme med implementering af cloud-løsning hos deres kunder*?

Vil du gerne kunne rådgive kunderne uvildigt, når der skal vælges blandt de mange forhandleruafhængige apps på markedet, og ønsker du fortsat at være sikker på, at din faglige viden er blandt de bedste – også fremover?

Så søger vi lige nu til kontoret i enten Måløv eller Aarhus en dygtig forretningskonsulent.


Hvad kan du forvente hos Vektus?

Vektus er et vækstorienteret konsulenthus i stærk udvikling. Vi sælger konsulentydelser til implementering, optimering og drift af Microsoft Dynamics 365 Business Central – med fokus på cloud-teknologien.

Du kommer til at arbejde med løsninger bygget på en fremtidssikret teknologi

Alle vores løsninger er udviklet og sammensat med udgangspunkt i Business Centrals standardkomponenter – tilsat forhandleruafhængige apps. Det betyder, at du kan rådgive kunderne uvildigt, og ikke bliver låst fast i systemer og løsninger, som bliver forældet.

På den måde sikrer du, at din faglige viden fortsat er blandt de bedste – også fremover?

Du bliver en del af et erfarent team

Hos os får du kolleger med solid erfaring. Du bliver en del af en kultur, hvor vi både hjælper og udfordrer hinanden. Med systematisk vidensdeling og et tæt samarbejde på de forskellige projekter, er det ikke bare noget vi siger, men noget som vi rent faktisk gør.

Vi er gentagne gange igennem de seneste år blevet både Børsens Gazelle og har været i top-20 på Computerworlds liste over de bedste it-konsulenthuse i Danmark.

Samtidig er vi ét af de konsulenthuse i Danmark, der er længst fremme med implementering af cloud-løsning hos vores kunder. Vi har 2 år i træk fået prisen, som den leverandør, der har flyttet flest af vores kunder over på cloud*.

Vi er i dag 35 medarbejdere fordelt på kontorerne i Måløv og Aarhus.

*Prisen er uddelt af QBS Nordic – én af de største distributører af Microsoft Business Central i norden.

Vi sætter pris på dine kompetencer

Vi sætter pris på dine kompetencer og ved, at vi alle arbejder forskelligt. Det betyder, at du får stor indflydelse på, hvordan du bedst bruger og udvikler dine kompetencer.

En del af opgaven bliver at rådgive og hjælpe kunderne med den digitale transformation, herunder skiftet til cloud-løsninger. Hos os skal du ikke sælge en løsning, vi selv har udviklet. Du skal rådgive og hjælpe kunderne med at finde de bedste forhandleruafhængige apps til den enkelte opgave. Vi søger derfor en konsulent, som trives med direkte kundekontakt, som kan arbejde både selvstændigt og i teams. Du skal samtidig trives med den dynamiske og agile arbejdsmetode og selv kunne styre et projekt.

Din profil

 • 3 års erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central /Dynamics NAV som konsulent, superbruger eller lign - med fokus på produktion og logistik
 • Erfaring med projekt- og forretningsprocesser.
 • Du trives med direkte kundekontakt, og kan tale med både beslutningstagere og brugere.
 • Du har lyst til at arbejde med en teknologi, der er fremtidssikret. Det betyder nemlig, at du samtidig sikrer, at dine kompetencer forbliver relevante og up-to-date også fremadrettet - og at du ikke ender med at hænge fast i forældede løsninger og systemer.

Du får

 • Du får et job, som du selv kan være med til at påvirke indholdet og udviklingen af i takt med virksomhedens videre vækst og dine kompetencer.
 • Du får et job, hvor du sikrer dit fremtidige faglige niveau. Hos os arbejder du både med den nyeste teknologi – herunder cloud-løsninger - og du bliver en del af vores Vidensdeling. Vi har sat vidensdeling i system, hvilket betyder, at alle konsulenter mødes hver 14. dag til Vidensdeling, så du bliver endnu bedre og stærkere rent fagligt.
 • Du får et job med frihed under ansvar i en virksomhed med en åben og ærlig omgangstone.
 • Du får direkte kundekontakt – og kommer tæt på beslutningsprocesserne.
 • Du bliver en del af et uformelt – men meget ambitiøst – team i en virksomhed med en sund økonomi og sunde vækstplaner.
 • Du får en attraktiv lønpakke, der forhandles ud fra dine kvalifikationer.

Ansøgning

Kan du se dig selv som vores nye forretningskonsulent, så send et par ord – helt kort – dit CV eller link til din LinkedIn-profil, så hurtigt som muligt. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rette profil!

Send det til job@vektus.dk mærket ”forretningskonsulent”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Rasmus Toft på 31 31 38 07 / rto@vektus.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om jobbet – så giv os besked, så ringer vi til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Hvilket job er du interesseret i?

  Indsæt link til din LinkeIn Profil

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus