HR Business Partner

HR Business Partner til Microsoft konsulenthus i kraftig vækst

Fuld- eller deltid.

Arbejdssted: Måløv.

Vi søger en dygtig HR Business Partner med en solid HR-værktøjskasse, der brænder for at skabe værdi for såvel medarbejdere som organisationen, og som har en god forretningsforståelse.

Du skal være med til at starte, udvikle og drive den nyoprettede funktion, som vi har store forventninger til. Det er vigtigt, at du brænder for både mennesker, rekruttering og forretning, samtidig med, at du kommer med nye friske øjne og derfor bidrager med nye input. Du kommer til at arbejde med udvikling og implementering af en helt ny HR-strategi for Vektus.

Fokus på medarbejdertrivsel, fleksibilitet og ansvar

Vektus har en stærk, åben og fri kultur, med fokus på medarbejdertrivsel, fleksibilitet og ansvar. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere trives og er glade for at gå på arbejde. Frihed, fleksibilitet og selvstændighed er ikke bare noget vi siger – det er noget, vi praktiserer, så alle vores medarbejdere kan få familieliv, fritid og arbejde til at gå op i en højere enhed.

Du får en varieret hverdag med en bred kontaktflade

Du skal trives med hele paletten inden for HR-opgaver. Da vi er i kraftig vækst, vil din hverdag blive varieret med en bred kontakt til både kandidater, medarbejdere og ledelse. Din tid vil bl.a. gå med rekrutteringsopgaver, sparring og rådgivning af ledelsen i forbindelse med både organisationsudvikling, APV-målinger samt facilitering af processer omkring trivsel, samarbejde og styrket kultur.

Fakta om Vektus

Vi er et Microsoft konsulenthus i vækst. Vi sælger konsulentydelser og projekter til implementering, optimering og drift af Microsoft Dynamics 365 Business Central – med fokus på cloud-teknologien.

Vi har nogle af branchens tungeste profiler.

Vi er gentagne gange igennem de seneste år blevet både Børsens Gazelle og har været i top-20 på Computerworlds liste over de bedste it-konsulenthuse i Danmark.

Vi er i dag 35 medarbejdere fordelt på kontorerne i Måløv, Aarhus og Kolding.

Dine opgaver

 • Rekrutteringer
 • Kompetenceudvikling
 • On boarding / off boarding
 • Udviklingsopgaver: udvikling og implementering af en fælles HR-strategi for virksomheden
 • Personalesamtaler og medarbejderudvikling
 • Kontrakter, stillingsannoncer, stillingsbeskrivelser og varsler

Din profil

 • Du har en relevant uddannelse
 • Du har erfaring med en bred palette af HR-opgaver og -processer
 • Du har erfaring med og trives i rollen som betroet HR-sparringspartner
 • Du arbejder struktureret og selvstændigt - og har et positivt mindset
 • Du trives med at være ’hands-on’ og er løsningsorienteret, samt har øje for, hvordan vi kontinuerligt kan optimere vores organisation og måde at arbejde på.

Hvad kan du forvente

Du vil selv få fornøjelsen af fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejde. Din lønpakke vil være attraktiv, samtidig med at vi også tilbyder andre gode fordele – herunder frokostordning, deltagelse på konferencer, videreuddannelse m.v. Vi har en uformel omgangstone og frihed under ansvar, og i din hverdag kommer du til at omgås dygtige, motiverede og engagerede kolleger.

Stillingen kan være enten deltid eller fuldtid – afhængig af dine ønsker.

Ansøgning

Vil du bidrage til at sikre og gøre vores kultur endnu bedre og stærkere? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rette profil!

Du søger stillingen ved at sende dit CV til job@vektus.dk mærket ”HR Business Partner”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Rasmus Toft på 31 31 38 07 / rto@vektus.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Copyright © 2022 Vektus