Er du vores nye salgssupporter – med erfaring fra IT-branchen?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vores dygtige medarbejdere er vores allervigtigste ressource. Vi gør os derfor umage med at sammensætte det bedste hold. Fagligheden er vigtig. Men det er din personlige indstilling og holdningen til arbejdet og samarbejdet med kolleger også.


Dagligdagen hos os er præget af høj aktivitet, gode kolleger og god stemning. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde.

Hos os planlægger du i høj grad selv dit arbejde. Frihed, fleksibilitet og selvstændighed er ikke bare noget vi siger – det er noget, vi praktiserer.

Selvom selvstændighed er ét af nøgleordene, så arbejder vi alle sammen mod ét fælles mål. Et fælles mål vi kun når, hvis vi spiller hinanden bedre. Det gør vi ved at hjælpe, spørge og udfordre hinanden. Vores kultur er åben, fri og energisk.

Kan du se dig selv som en del af Vektus med højt til loftet, frihed og fleksibilitet – og muligheden for at vokse og udvikle dig med spændende opgaver, så send et par ord om dig selv allerede i dag, for vi mangler dig på vores hold.

Vi har kontorer i både Måløv – lige uden for København – og Aarhus. Arbejdsstedet kan være begge steder. Du bestemmer.

Er stillingen som salgssupporter hos Vektus noget for dig?

 • Du skal både kunne lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar – men du skal samtidig også trives med at være en del af et hold.
 • Du skal kunne lide at tage initiativ og tænke nyt – men også være dygtig til at gribe og afslutte opgaverne ordentligt.
 • Du skal kunne arbejde og bevare overblikket i en travl organisation, hvor vi ikke altid ved, hvad dagen bringer.
 • Du skal kunne lide – og sætte en ære i – at hjælpe og assistere der, hvor der er behov for det – også selvom det ikke lige var det, du havde planlagt.
 • Du har erfaring med IT-branchen. Rigtig gerne med salg af software, licenser og konsulenter/projekter.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • Tilbudsskrivning
 • Løbende vedligehold og kvalitetssikring af vores CRM-system
 • Oprette, opdatere og sørge for at vores leads bliver fulgt til dørs
 • Opfølgning på tilbud
 • Telefonisk kontakt med både nye leads og eksisterende kunder
 • Sikre den løbende dialog med kundeemner
 • Ad hoc-opgaver i forbindelse med arbejdet i en travl salgsafdeling

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi glæder os til at byde vores nye salgssupporter velkommen.  Der ligger allerede en masse spændende opgaver og venter på dig.

Søg jobbet ved at skrive et par ord om dig selv – helt kort – og send dit CV eller din LinkedIn-profil til job@vektus.dk

Vil du høre mere om jobbet, så ring til Rasmus Toft på tlf. 3131 3807.

Vi ansætter, så snart vi finder det rette match. Send dit CV eller LinkedIn-profil i dag, hvis du mener, at Vektus skal være din næste arbejdsplads. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du er også velkommen til at udfylde formularen – så kontakter vi dig

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Hvilket job er du interesseret i?

  Indsæt link til din LinkeIn Profil

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Salgssupporter Vektus