Studentermedhjælper

Studentermedhjælper til salgsafdelingen i en IT-konsulentvirksomhed

Vil du arbejde i IT-konsulentbranchen? En branche i rivende udvikling og med fremtidsperspektiv.

 • 15-20 timer om ugen
 • Arbejdssted er enten i Måløv lige uden for København – eller på kontoret i Aarhus, som ligger i et af INCUBA’s huse tæt på Aarhus Universitet.

Vi søger lige nu en ny studentermedhjælper, som har lyst til at arbejde i en salgsafdeling i IT-konsulentbranchen.

Du bliver studentermedhjælper i salgsafdelingen for IT-projekter og konsulentydelser. Her kommer du til at koordinere og arbejde sammen med vores nuværende studentermedhjælper. Du skal bl.a. være med til at holde styr på både softwarelicenser og CRM-system, tale med kunder og være med til at sikre at ingen opgaver “falder mellem to stole”. Afhængig af din profil, vil der også kunne være opgaver i marketingafdelingen.

Vi skal nok sørge for at lære dig, det du ikke kan. Men du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine opgaver, for du kommer til at arbejde i en travl organisation, hvor tingene går stærkt, hvor sælgerne ofte er ude af huset og hvor vi ikke altid ved, hvad dagen bringer.

Fakta om Vektus

Vi er et konsulenthus i vækst. Vi sælger konsulentydelser og projekter til implementering, optimering og drift af Microsoft Dynamics 365 Business Central – med fokus på cloud-teknologien. Og vi har nogle af branchens tungeste profiler.

Vi er flere gange igennem de seneste år blevet både Børsens Gazelle og været i top-20 på Computerworlds liste over de bedste it-konsulenthuse i Danmark.

Vi er i dag omkring 40 medarbejdere fordelt på kontorerne i Måløv, Aarhus og Kolding.

Opgaver:

 • Administration i forbindelse med diverse softwarelicenser
 • Løbende vedligehold og kvalitetssikring af vores CRM-system
 • Svare på kundehenvendelser
 • Ad hoc-opgaver i forbindelse med arbejdet i en travl salgsafdeling
 • Evt. ad hoc-opgaver for marketing

Din profil

 • Du kan lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar – men du trives samtidig med at være en del af et hold
 • Du skal kunne lide at tage initiativ og tænke nyt – men også være dygtig til at gribe og afslutte opgaverne ordentligt
 • Du skal kunne arbejde og bevare overblikket i en travl organisation, hvor vi ikke altid ved, hvad dagen bringer
 • Du skal kunne lide – og sætte en ære i – at hjælpe og assistere der, hvor der er behov for det – også selvom det ikke lige var det, du havde planlagt

Har du erfaring fra en salgsafdeling eller IT-branchen er det et plus, men det er ikke et krav. Vi forestiller os, at du lige nu læser på en videregående uddannelse indenfor enten IT, salg, marketing eller andet relevant.

Vi passer på vores dygtige medarbejdere – de er vores allervigtigste ressource

Dagligdagen hos os er præget af høj aktivitet, gode kolleger og god stemning. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere trives og er glade for at gå på arbejde.

Udover den gode stemning kan du forvente lækker frokostordning og adgang til gratis frugt, kolde drikke i køleskabet og is i fryseren.

Du får udleveret bærbar computer og mobiltelefon.

Men vi ved også godt, at dit studie er vigtigt. Derfor tilpasser og planlægger vi arbejdstiden og opgaverne, så du kan få tid til det hele. Både studie, arbejde og fritid.

Vi forestiller os følgende:

 • 15-20 timer om ugen
 • Arbejdssted er enten i Måløv lige uden for København – eller på kontoret i Aarhus, som ligger i et af INCUBA’s huse tæt på Aarhus Universitet.

Ansøgning

Er du vores nye studentermedhjælper – så send et par ord – helt kort – dit CV eller link til din LinkedIn-profil, så hurtigt som muligt. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rette profil!

Send din ansøgning og CV til job@vektus.dk mærket ”studentermedhjælper”.

Da vi bevæger os ind i ferieperioden med nedsat bemanding, kan det desværre godt være, at der går lidt længere tid end normalt, før du hører fra os. Det beklager vi naturligvis. Men vi lover dig, at vi behandler din ansøgning med respekt, og at du høre fra os, så snart vi har læst den.

Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af august/starten af september.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 5353 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Copyright © 2022 Vektus