Benytter du standardfunktionaliteten i Dynamics NAV og et eller flere af de mange forskellige gode tillægsprodukter markedet tilbyder, giver det dig størst mulig frihed og gør dig uafhængighed af en enkelt leverandør.

 


Dynamics NAV standardfunktionalitet indeholder bl.a.:

Økonomistyring

Få bedre håndtering af tallene. Vær med til at holde omkostninger nede, styr overholdelse af regler og sørg for krystalklar synlighed omkring dine aktiver og pengestrømme.

Sådan kan relevant økonomirapportering sikre virksomhedens sundhed


Business Intelligence og rapporteringøkonomistyring

Basér beslutninger på intelligens, og ikke på nødsituationer. Få relevante data og anbefalinger i dag vedrørende den bedste fremgangsmåde for i morgen.

Sådan opnår du effektive forretningsgange med Ledelsesrapportering i Dynamics NAV


Styring af forsyningskæden

Brug din forsyningskæde til at sætte gang i væksten. Gør dine produktions- og leveranceplaner mere skarpe, skær ned på lageromkostninger.

Se hvordan du opnår en smidig produktion med produktionsstyring


Salg, service og projektstyring

Lad kunden komme i første række. Hjælp til med at øge salg, styre projekter og processer, og få, hvad du behøver for at gøre dine kunder tilfredse på alle trin i deres oplevelse.

Se hvordan du kan sikre dig, at din virksomhed har styr på forretningen med salgsstyring, projektstyring, indkøbsstyring og lagerstyring i Dynamics NAV


Se videoen om Microsoft Dynamics NAV

Hvis du vil vide mere om funktionerne i Dynamics NAV, så læs mere  Her


Hos Vektus er vi eksperter i Dynamics NAV. Alle vores kundeløsninger er baseret på økonomistyring i Dynamics NAV og tidligere Navision versioner.

Vi benytter primært standardfunktionaliteten i Dynamics NAV. Det er vores erfaring at langt de fleste kunders behov dækkes af standardfunktionaliteten og de mange velafprøvede tillægsprodukter.