Ledelsesrapportering: Stadigt større krav til løbende at kunne analysere data fra en ny vinkel, gør at behovet for dynamisk og ad hoc rapportering er steget væsentligt.

Finanskrisen, kombineret med lysten til at få del i den igangværende vækst, stiller stadigt større krav til virksomhedernes behov for styring og måling. Virksomhedsledere har et stigende behov, for et retvisende øjebliksbillede af tilstanden i virksomheden, for hurtigt at kunne agere. Ledelsesrapportering er blevet endnu mere efterspurgt.

Derfor skal du investere i et fremtidssikret ERP system

Marked ændrer sig hurtigere end tidligere, de enkelte produkter lever kortere tid. Vi skal forholde os til kraftig globalisering blandt kunder, leverandører og medarbejdere. Det stiller stadig større krav til løbende at kunne analysere data fra en ny vinkel, og øger behovet for dynamisk/ad hoc ledelsesrapportering væsentligt. Samtidig er der fokus på omkostningerne ved drift af økonomi-/ controllerfunktionen, der skal levere ledelsesinformationerne. Det kræver effektive forretningsgange og et dynamisk rapporteringsværktøj.

Microsoft Excel og værktøjerne omkring er gennem de seneste versioner blevet optimeret til bedre at kunne løfte opgaven på en mere dynamisk, effektiv og omkostningsbevist måde.

Dynamics NAV indeholder et omfattende rapporteringsredskab, der hjælper med at hente de vigtigste forretningsdata over i rapporter. Det giver mulighed for at analysere og vurdere situationer og handle derefter – på et oplyst grundlag.

Hos Vektus tager vi altid afsæt i de rapporteringsmuligheder, der ligger som standard i Dynamics NAV. De fleste rapporteringsopgaver kan løses indenfor de standardrapporter, som der ligger i systemet. Er der alligevel behov for ekstra funktioner eller rapporter, har vi stor erfaring med en lang række tillægsprodukter af høj kvalitet, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer.

Kontakt os på tlf. 53 53 20 20, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Har du behov for et mere avanceret ledelsesrapporteringsredskab, så læs mere om Jet Reports

Læs mere om vores arbejdsmetoder – med fokus på fremtidssikring af din Dynamics NAV løsning – HER.

Skriv eller ring til os