Ledelsesrapportering

Ledelsesrapportering : Stadigt større krav til løbende at have adgang til data og kunne analysere dem, gør at behovet for dynamisk og ad hoc rapportering er steget væsentligt.

Digitaliseringen – eller den digitale transformation – bygger i vid udstrækning på, at virksomheder har adgang til data og effektiv ledelsesrapportering.

Samtidig ændrer marked  sig hurtigere end tidligere, de enkelte produkter lever kortere tid. Vi skal forholde os til kraftig globalisering blandt kunder, leverandører og medarbejdere. Det stiller stadig større krav til løbende at kunne analysere data fra en ny vinkel, og øger behovet for dynamisk/ad hoc rapportering væsentligt.

Der er også fokus på omkostningerne ved drift af økonomi-/ controllerfunktionen, der indtil nu har skulle levere ledelsesrapportering. I dag er der heldigvis andre muligheder, når der skal dannes rapporter. Det behøver ikke længere involvere it eller økonomiafdelingen.

Ledelsesrapportering er ikke længere forbeholdt virksomhedens ledelse. De fleste nøglemedarbejdere vil kunne opnå en lang række fordele ved at kunne få et retvisende øjebliksbillede af tilstanden i den afdeling de sidder i. Rapportering er ikke længere forbehold de få.

Derfor ønsker mange virksomheder at kunne trække data nemt og hurtigt ud af deres ERP system – uden at det skal involvere it eller økonomiafdelingen.

Ledelsesrapportering i Dynamics 365 Business Central

Microsoft Excel og værktøjerne omkring er gennem de seneste versioner blevet optimeret til bedre at kunne løfte ledelsesrapportering på en mere dynamisk, effektiv og omkostningsbevist måde.

Dynamics 365 Business Central (det gamle Navision) indeholder et omfattende rapporteringsredskab, der hjælper med at hente de vigtigste forretningsdata over i rapporter. Det giver mulighed for at analysere og vurdere situationer og handle derefter – på et oplyst grundlag.

Hos Vektus tager vi altid afsæt i de rapporteringsmuligheder, der ligger som standard i Dynamics 365 Business Central /Navision. Mange rapporteringsopgaver kan løses indenfor de standardrapporter, som der ligger i systemet. Er der alligevel behov for ekstra funktioner eller rapporter, har vi stor erfaring med en lang række tillægsprodukter af høj kvalitet, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer.

Du har flere muligheder for effektiv ledelsesrapportering

Power BI

Få overblik over virksomhedens data og bliv i stand til at træffe bedre og hurtigere beslutninger med “visuel ledelsesrapportering”.

Microsoft Power BI er et værktøj til visualisering af data. Power BI samler alle virksomhedens data og præsenterer dem på en overskuelig måde. Det giver den enkelte medarbejder et hurtigt overblik over relevante udvalgte data.

Jet Reports

Jet Reports er et række værktøjer til ledelsesrapportering og analyse, optimeret til at give hurtig og præcis økonomisk indsigt, så hele organisationen kan træffe beslutninger baseret på de rigtige tal – direkte i Excel eller online via web.

Med Jets forkellige produkter kan du helt enkelt få præsenteret alt lige fra dash boards med økonomisk overblik, til detaljerede regnskaber med transaktions-niveauer, hvor du kan bore ned i detaljerne.

ledelsesrapportering

Kontakt os på tlf. 53 53 20 20, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Eller skriv til os

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2018 Vektus