Relevant økonomirapportering sikrer virksomhedens sundhed

Økonomi – ledelses- og salgsrapportering anvendes til effektiv overvågning af virksomhedens sundhed, og giver vigtigt input til beslutningstagere.

Dynamics NAV indeholder et omfattende rapporteringsredskab, der hjælper med at hente de vigtigste forretningsdata fra f.eks. kontoplanen, budgetter, bankkonti, salgsdata og lagerstatus over i økonomirapporter. Det giver mulighed for overskuelig økonomirapportering, og for at analysere og vurdere situationer og handle derefter – på et oplyst grundlag.

Med Dynamics NAV får du en integreret løsning, nemt overblik og en konsistent brugeroplevelse på tværs af forskellige enheder – det gør det nemmere for dig altid at have adgang til de rigtige og relevante data.

Hos Vektus tager vi altid afsæt i de rapporteringsmuligheder, der ligger som standard i Dynamics NAV. De fleste rapporteringsopgaver kan løses indenfor de standardrapporter, som der ligger i systemet. Er der alligevel behov for ekstra funktioner eller rapporter, har vi stor erfaring med en lang række tillægsprodukter af høj kvalitet, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer.

Et af de mest anvendte tillægsprodukter til rapportering er Jet Reports, som er et tillægsprodukt, som gør det nemt at få de rapporter man ønsker. Jet Reports er fuldt integreret i Dynamics NAV, og kan fås i flere forskellige udgaver, afhængig af virksomhedens behov for økonomirapportering. Når først de relevante og ønskede rapporter er sat op, kan alle rapporter dannes ved blot et enkelt klik med musen. Det sparer mange ressourcer i økonomiafdelingen.

Vi hjælper jer med den indledende opsætning, men afholder også løsbende kurser i Jet Reports, så i selv kan danne de rapporter i ønsker.

Se hvorfor du skal bruge et ERP system

Kontakt os på tlf. 53 53 20 20, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Har du behov for et mere avanceret rapporteringsredskab, så læs mere om Jet Reports

Læs mere om vores arbejdsmetoder – med fokus på fremtidssikring af din Dynamics NAV løsning – HER.

Skriv eller ring til os