Salgsrapportering anvendes som en del af den effektive overvågning af virksomhedens sundhed, og giver vigtigt input til beslutningstagere.

Dynamics NAV indeholder et omfattende rapporteringsredskab, der hjælper med at hente de vigtigste forretningsdata fra f.eks. kontoplanen, budgetter, bankkonti, salgsdata og lagerstatus over i økonomirapporter. Det giver mulighed for at analysere og vurdere situationer og handle derefter – på et oplyst grundlag.

Gode salgssystemer og salgsrapporterings systemer (CRM) skaber succes succes. Sælgerne bliver opmærksomme på at udnytte deres tid effektivt, og lederne får overblik over indsatser og kan nå at igangsætte handlinger inden det går galt.

Salgsrapportering bruges til at optimere indsatserne, sikre det rette fokus, holde sælgerne motiveret,  da lederne ved, hvad der foregår og kan gribe ind og rådgive samt støtte den enkelte.

Salgsrapportering handler ikke om at overvåge og det behøver ikke tage lang tid 

Med Salgsrapportering i Dynamics NAV får du en integreret løsning, nemt overblik og en konsistent brugeroplevelse på tværs af forskellige enheder – det gør det nemmere for dig altid at have adgang til de rigtige og relevante data.

Hos Vektus tager vi altid afsæt i de rapporteringsmuligheder, der ligger som standard i Dynamics NAV. De fleste rapporteringsopgaver kan løses indenfor de standardrapporter, som der ligger i systemet. Er der alligevel behov for ekstra funktioner eller rapporter, har vi stor erfaring med en lang række tillægsprodukter af høj kvalitet, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jer.

Se hvordan du kan integrere Dynamics NAV og Dynamics CRM

Kontakt os på tlf. 53 53 20 20, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Har du behov for et mere avanceret rapporteringsredskab, så læs mere om Jet Reports

Har du behov for værdifulde input til den daglige kampagneplanlægning og kundeadministration så gør Bisnode til din NAV løsning det nemt at hente og bruge erhvervsdata direkte fra Navne & Numre® Erhverv Webservice.

Skriv eller ring til os