Om Vektus

Med kontorer på både Sjælland og i Jylland er din Navision / Business Central hjælp altid i nærheden

Vi implementerer og tilpasser Business Central ( Navision) med forhandleruafhængige Apps og Extensions – for både mindre og mellemstore virksomheder.

Fra kontorene i Måløv og Aarhus betjener et team af dedikerede medarbejdere, vores kunder på det meste af Sjælland og i Jylland,. Vi  har endvidere lokale rødder i Næstved samt på Lolland-Falster.

Historien bag

Bag Vektus A/S står en række kompetente personer med en solid erfaring indenfor Business Central  (tidl. Navision ). De fleste af vores medarbejdere har mere end 10 års erfaring med Navision, NAV og Business Central.

Navision løser de fleste udfordringer

Hvis vi skal være helt korrekte, så arbejder vi i dag primært med Business Central og Dynamics NAV – eller det som mange brugere og kunder stadigvæk kalder Navision. Business Central (Navision) løser i standardudgaven de fleste virksomheders behov.

Vi arbejder, så vidt det er muligt, med standard Business Central løsninger. Navision, NAV og nu Business Central har igennem årene bevist sit værd i hverdagen og løsningerne er veldokumenterede.

det er vores erfaring at 90% af den funktionalitet, som vores kunder efterspørger, allerede findes i Business Central. Herudover er der en lang række Apps og muligheder for Extensions, som dækker specialbehov. Det betyder, at du langt hen ad vejen ikke har behov for specialudviklede brancheløsninger.

Udover at fokusere på standardfunktionaliteten i Navision / Business Central, har vi også fokus på, hvordan vi kan udnytte funktionaliteten i Navision til at digitalisere forskellige funktioner og arbejdsgange i virksomheden.

Vi forsøger igen at fokusere på at udnytte og bruge de funktioner, der allerede er i Navision, så vi ikke behøver udvikle dyre specialløsninger, som både begrænser dine fremtidige muligheder, men som også gør digitaliseringsprocesserne dyrere.

Vi forsøger ikke at gøre det mere avanceret end det egentlig er.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at rådgive og vejlede dig, så vi i samarbejde kan skabe en platform, som er med til at fremtidssikre din investering.

Få inspiration til hvad du skal overveje, hvis du skal over på en Business Central løsning

Vi har samlet vores erfaringer, gode råd og anbefalinger i en guide. En guide som beskriver, hvordan du, ved at arbejde agilt og bruge standard Business Central eventuelt tilsat forhandleruafhængige og extensions, får den mest fleksible – og uafhængige løsning.