Om Vektus

Med kontorer på både Sjælland og i Jylland er din Business Central hjælp altid i nærheden

Vi implementerer og tilpasser Business Central ( Navision ) med forhandleruafhængige Apps og Extensions – for både mindre og mellemstore virksomheder.

Fra kontorene i Måløv, Kolding og Aarhus betjener et team af dedikerede medarbejdere, vores kunder på det meste af Sjælland og i Jylland,. Vi  har endvidere lokale rødder i Næstved samt på Lolland-Falster.

Den helt korte historien bag Vektus

Bag Vektus A/S står en række kompetente personer med en solid erfaring indenfor Business Central  (tidl. Navision ). De fleste af vores medarbejdere har mere end 10 års erfaring med Navision, NAV og Business Central.

Vores løsninger er komplette, forhandleruafhængige og gennemtestede.

Hos os taler du direkte med din konsulent, som typisk har mange års erfaring.

Få en fast seniorkonsulent som din kontaktperson.

Navision - erfaren konsulent

Specialister med mere end 20 års erfaring

Guide til standard Business Central løsning

Løsninger bygget på standard Business Central og forhandleruafhængige apps.

Vektus er uafhængig

Unik brancheviden – løsninger med fokus på din uafhængighed.

Brancheviden

Business Central løser de fleste udfordringer

Baseret på vores mangeårige erfaring arbejder vi primært med standard Business Central løsninger. Navision, NAV og nu Business Central har igennem årene bevist sit værd og løsningerne er veldokumenterede.

Det er vores erfaring at 90% af den funktionalitet, som vores kunder efterspørger, allerede findes i Business Central. Herudover er der en lang række apps og muligheder for Extensions, som dækker specialbehov. Det betyder, at du langt hen ad vejen ikke har behov for specialudviklede brancheløsninger, som ofte har tendens til at begrænse dig, når virksomhedens systemer skal udvikle sig med virksomhedens vækst, markeder og konkurrenter.

Udover at fokusere på standardfunktionaliteten i Business Central, har vi også fokus på, hvordan vi kan udnytte funktionaliteten i Business Central til at digitalisere forskellige funktioner og arbejdsgange i virksomheden.

Vi forsøger igen at fokusere på at udnytte og bruge de funktioner, der allerede er i Business Central, så vi ikke behøver udvikle dyre specialløsninger, som både begrænser dine fremtidige muligheder, men som også gør digitaliseringsprocesserne dyrere.

Vi forsøger ikke at gøre det mere avanceret end det egentlig er.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at rådgive og vejlede dig, så vi i samarbejde kan skabe en platform, som er med til at fremtidssikre din investering.

Få inspiration til hvad du skal overveje, hvis du skal over på en Business Central løsning

Vi har samlet vores erfaringer, gode råd og anbefalinger i en guide. En guide som beskriver, hvordan du, ved at arbejde agilt og bruge standard Business Central eventuelt tilsat forhandleruafhængige og extensions, får den mest fleksible – og uafhængige løsning.

Business Central løsning guide

Copyright © 2022 Vektus