Dynamics NAV konsulent

Få det optimale ud af din løsning med en Dynamics NAV konsulent, som kender standarderne

En dygtig Dynamics NAV konsulent er ikke kun en Navision konsulent, der rådgiver dig om, hvilken vej du skal vælge. En erfaren Dynamics NAV konsulent er i lige så høj grad en Navision konsulent, der rådgiver om, hvilken vej du ikke skal gå. Og det gælder både når det handler om Dynamics NAV, Navision og Dynamics 365 Business Central.

Vektus tror på, at langt de fleste virksomheder er bedst stillet med løsninger, der baserer sig på standardløsninger evt. kombineret med horisontale tillægsløsninger fra stabile efterprøvede og velkonsoliderede producenter. Samtidig er det vores erfaring, at langt de fleste kunders behov dækkes af den funktionalitet, der ligger i standardløsningerne.

Der er flere fordele ved at bruge funktionaliteten i standardsystemerne fremfor at benytte sig af specialudvikling:

 • Der er mange om at betale udviklingsomkostningerne

 • Der er mange til at teste systemerne

 • Der er mange, der kan supporterer systemerne

 • Løsningerne bliver opdateret løbende – og med større frekvens end specialløsninger

 • Du er som kunde ikke bundet til én bestemt leverandør

Dynamics NAV konsulenter med omfattende erfaring

For at få det optimale ud af standardsystemerne og den omfattende funktionalitet de rummer, er det helt essentielt, at de Dynamics NAV konsulenter, du arbejder sammen med, kender standardsystemerne helt ud i hjørnerne.

Kun hvis din Navision konsulent kender muligheder indenfor både funktionalitet og teknologi i Dynamics NAV, kan du være sikker på, at du får det fulde udbytte af din løsning, og dermed den bedste rådgivning.

Vektus erfarne Navision konsulenter kan hjælpe dig, så din standardløsning understøtter arbejdsgangene i din virksomheden. Det betyder, at du kan undgå unødvendige tilpasninger og specialudviklinger af standardsystemet, samtidig med at du bevarer din fleksibilitet og leverandøruafhængighed.

Hos Vektus har vores Navision konsulenter i gennemsnit 20 års erfaring med Dynamics NAV og indgående viden om, hvordan man nemmeste kommer fra en Navision, XAL og C5 løsninger til Dynamics NAV.

Skal en af vores erfarne konsulenter også hjælpe dig, så ring til os på tlf. 53 53 20 20 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig, så hurtigt som muligt.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2018 Vektus