Dynamics 365 Business Central / NAV support

Erfarne Dynamics 365 Business Central /Dynamics NAV konsulenter

At holde din Dynamics 365 Business Central / NAV løsning opdateret er essentielt for din forretnings drift og vækst. Derfor tilbyder vi dig primært Dynamics 365 Business Central / NAV support, udført af erfarne konsulenter.

Hos os har hver kunde derudover en primær konsulent, som tager sig af alle opgaver og udfordringer, der er relateret til dig som kunden.  En fast tilknyttet konsulent, som kender din hverdag med systemet og ved hvordan du bruger det, sikrer at du ikke behøver at forklare alt fra starten, når du har brug for support, og at du får den bedste support og rådgivning.

Er din primære konsulent ikke tilstede, enten p.g.a. ferier eller kundebesøg, er der altid en anden konsulent, som kan hjælpe dig.

Ingen bindinger

Vi arbejder ikke med en fast supportaftale. Det betyder, at du ikke er bundet af en aftale, som du alligevel ikke får udnyttet fuldt ud. Hos os betaler du kun for den tid du bruger – hverken mere eller mindre.

Gå til vores supportside


Supporterede Dynamics NAV versioner

Vi yder som standard Dynamics 365 Business Central /NAV support på de versioner, som er supporteret af Microsoft.  Det vil sige, at vi p.t. yder support på Dynamics NAV  2016 /2017 / 2018 og Dynamics 365 Business Central.

Navision / Dynamics NAV support på ældre versioner

Har du ældre versioner af enten Navision, NAV eller C5, og har du brug for support, så kontakt os. Vores erfarne konsulenter arbejder daglig med alle løsningerne, og kan helt sikkert hjælpe dig med at finde en løsning eller en “work around” på din udfordring.

Som udgangspunkt kender vores konsulenter til alle de gængse versioner helt tilbage fra Navision 356 DOS og frem til sidste nye. Så spørg os endelig.

Kontakt os, hvis du har behov for Dynamics 365 Business Central eller Dynamics NAV support

eller Gå til vores supportside

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus