Dokumentationen og gennemsigtigheden i en fond

Kvalitet er nøgleordet

Vektus er kendt for kvalitet i alle led. Vi ved, hvad der virker, og lægger derfor stor vægt på at sikre vores projekter med overholdelse af leveringstid og funktionalitet.

Vision

Vektus skal være virksomhedens troværdige langvarige samarbejdspartner. Det er gennem et langt og godt samarbejde, vi i fællesskab får skabt den bedste løsning, baseret på mest mulig standardfunktionalitet. Vores styrke ligger i at kunne vælge de rette elementer og give din virksomhed en kompetent sparring.

Konsulentkoncept

Hos Vektus har hver enkelt kunde tilknyttet sin egen faste seniorkonsulent(er).

Seniorkonsulenten har ansvaret for alle faser i samarbejdet med dig som kunde. Skulle behovet for yderligere ressourcer opstå kan seniorkonsulenten trække på sit bagland.

Dette koncept sikrer en direkte og sammenhængende rådgivning og sparring i hele forløbet.

Derfor er det vigtigt med erfarne konsulenter

Værdier

Vores dygtige medarbejdere er vores allervigtigste ressource. Vi gør os derfor umage med at sammensætte det bedste hold. Fagligheden er vigtig. Men det er vores medarbejdertrivsel også. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde.

Hos os planlægger medarbejderne i høj grad selv deres arbejde. Frihed, fleksibilitet og selvstændighed er ikke bare noget vi siger – det er noget, vi praktiserer.

Selvom selvstændighed er ét af nøgleordene, så arbejder vi alle sammen mod ét fælles mål. Et fælles mål vi kun når, hvis vi spiller hinanden bedre. Det gør vi ved at hjælpe, spørge og udfordre hinanden. Vores kultur er åben, fri og energisk.