Opgrader din nuværende Dynamics NAV licens

Opgrader din nuværende Dynamics NAV licens til Dynamics 365 Business Central

Fra den 31. marts 2019 – kunne du ikke længere købe en Dynamics NAV 2018 licens.

Det betyder naturligvis ikke, at du ikke længere kan anvende Dynamics NAV 2018 efter denne dato. Men der er flere fordele ved at opgradere til den nyeste udgave af Microsofts ERP system. Men du skal ikke gøre det, før du er klar.

Opgrader din NAV / Navision

opgrader din NAV / Navision

Microsoft supporterer NAV 2018 indtil udgangen af 2022

Det betyder helt praktisk, at der efter 2022 ikke længere kommer opdateringer eller rettelser til Dynamics NAV 2018. Du kan stadigvæk arbejde videre i Dynamics NAV 2018, så længe du har lyst. Men vi anbefaler, at du, når du er klar, opdaterer til Dynamics 365 Business Central, som løbende vil blive opdateret og videreudviklet.

Hvis du vælger at blive på Dynamics NAV 2018, så kan du stadig tilkøbe både brugere og funktionalitet – også efter 31. marts 2018.

Tilretninger?

Har du tilretninger i din nuværende Dynamics NAV 2018, kan de flyttes med over i Dynamics 365 Business Central. Hvis tilretningerne er udviklet ved at ændre direkte i Dynamics NAV standardkode, skal disse tilretninger konverteres til Extentions, der sikrer en fremadrettet nemmere opgradering.

opgrader din NAV eller NAvision

Som eksisterende Dynamics NAV bruger

Som eksisterende Dynamics NAV bruger – med en aktiv opgraderingsaftale, kan du gratis opgradere til Dynamics 365 Business Central. Antallet af samtidige brugere konverteres dog til navngivne brugere. Har du 10 samtidige brugere, har Microsoft dog besluttet at de konverterer disse til 30 navngivne premium brugere. Light brugere konverteres 1:2.

Skal vi hjælpe dig. Er du i tvivl om, hvad du skal gøre?

Skriv til os, så ringer vi til dig så hurtigt som muligt.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2018 Vektus

  Overvejer du at skifte til Business Central?

  Sådan arbejder du dig igennem processen – agilt, med forhandleruafhængige apps og extensions.

  >> En konkret beskrivelse af processen og de overvejelser du bør gøre dig.