forside_tegning

Hos Vektus arbejder vi på at din investering, i en Dynamics NAV løsning, bliver en succes både her er og nu, og at den bliver fremtidssikret.

Det afspejler sig i vores arbejdsmetode og de valg vi foretager, når vi sammensætter og opbygger Dynamics NAV løsninger.

Løsninger bygget på standardkomponenter

Alle vores løsninger bygger på Dynamics NAV standardkomponenter – eventuelt sat sammen med en række tillægsprodukter. Vi mener, at 90% af den funktionalitet, som vores kunder efterspørger, allerede findes i Dynamics NAV og de mange tillægsprodukter, fra dygtige erfarne leverandører. Vi har på baggrund af vores mangeårig erfaring, udvalgt de bedste tillægsprodukter på markedet.

Løsninger som, når de sættes sammen med Dynamics NAV, skaber en platform, som er med til at fremtidssikre din investering.

Friheden til at vælge leverandør

Hos os er der ingen specialudvikling – som unødigt binder dig. Det betyder, at de løsninger som du får fra Vektus ikke binder dig til os som NAV partner. Du kan til enhver tid frit vælge anden.

Dygtige håndværkere, som er praktisk orienterede

Vi lægger vægt på “dygtigt håndværk”, og har udelukkende erfarne Seniorkonsulenter på vores opgaver. Vores arbejdsmetode er praktisk orienteret. Vi er ikke tilhængere af lange rapporter – men sætter hellere handling bag ord.

Derfor er det vigtigt med erfarne konsulenter

Ingen lange rapporter

Vi starter alle vores projekter med forventningsafstemning og fastsætter rammerne – men vi ved også erfaringsmæssigt, at projekter har det med at udvikle sig – og her hjælper lange rapporter ofte ikke. Det handler om, at kunne se løsninger og muligheder og træffe de rigtige valg undervejs i projektet – og her har vores dygtige konsulenter erfaringen. De kan både rådgive og inspirerer, så de løsninger du får bliver den bedst mulige investering.

Vi ved, hvad der virker, og lægger vægt på overholdelse af leveringstid og funktionalitet – sådan sikrer vi dit projekt

[maxbutton id=”21″]