Vælg apps af høj kvalitet, udviklet af dygtige fagfolk, fra virksomheder der også er her i morgen og som indeholder den funktionalitet du efterspørger.

Afhængig af hvilken type virksomhed du har: Projekt, produktion, handel eller finansiel/fond – vil du typisk have behov for forskellige typer apps.

Vi udvikler ikke selv apps, som vi skal have solgt – og vi er ikke bundet til faste leverandører af apps – derfor er vi i stand til objektivt at evaluere dem. En objektivitet, som kommer dig tilgode.

Vi har, på baggrund af vores mangeårige erfaring, samlet vores anbefalinger i et hæfte.

Hent hæftet her

Udfyld med navn og e-mail – så får du vores anbefalinger med det samme, som du kan lade dig inspirere af helt uforpligtende.

* Du vil modtage en e-mail med link til en pdf-fil – som indeholder et hæfte. Du accepterer samtidig, at du efterfølgende vil modtage mails fra Vektus med information om Business Central, invitationer til gratis seminarer og whitepapers. Du kan til hver en tid afmelde dig listen via et link i footeren på alle vores mails, eller ved at skrive til kontakt@vektus.dk Vi behandler dine data med respekt. Se vores privatlivs – og cookiepolitik på vores hjemmeside.
Har du problemer med at åbne pdf-filen, så ring til os på tlf. 53 53 20 20 eller skriv på kontakt@vektus.dk.
App guide til BC